Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

06 8612 688

Lähetä sähköpostia

tilikulma@tilikulma.fi


Täytä lomake

Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Etsitkö hyviä neuvoja yritystoimintaan?

Löysit luotettavan ja mutkattoman tilitoimiston!

Yritysneuvonta on yrityksesi talouden suunnittelua

Tarjoamamme yritysneuvonta on auktorisoidun asiantuntijan antamaa konsultointia yrityksesi talouden suunnitteluun, yrityksen perustamiseen tai vaikka yhtiömuodon muutokseen. Yrityksen talousneuvonta auttaa sinua mm. talouden riskienhallinnassa, verolaskennassa ja verosuunnittelussa sekä erilaisissa hakemusasioissa.

Kappelin Tilikulma tarjoaa yrittäjäneuvontaa luotettavasti ja ihmisläheisesti. Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi saat meiltä konsultointia vaikeilta tuntuvissa laki- ja veroasioissa. Meiltä luonnistuu tilinpäätössuunnittelu, verosuunnittelu ja myös rahoitussuunnittelu. Yritysneuvonnan peruspalveluitamme ovat yrityksen perustaminen, veroneuvonta ja muutosilmoitukset.

Yritysneuvonta ja talousneuvonta luotettavasti ja ihmisläheisesti. Yrityksesi talouden suunnittelu asiantuntijan avulla. Ota yhteyttä Kappelin Tilikulmaan!


Miten voimme auttaa?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Miksi valita meidät?

 • Sähköinen tilitoimisto

  Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntija, jolta saat kaikki palvelut digitaalisesti tarpeesi mukaan.

 • Auktorisoitu asiantuntija

  Olemme Perhonjokilaakson ainoa auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliitto valvoo, että meiltä löytyy alan tiukimman seulan läpäisseitä ammattilaisia.

 • Kokenut mutta nuorekas

  Olemme kokenut ja luotettava, mutta samalla nuorekas ja joustava tilitoimisto. Seuraamme alaamme ja kouluttaudumme jatkuvasti.

 • Luotettava ja mutkaton

  Hyvä talous on yrityksesi kivijalka. Meidän työmme on pyörittää taloutesi numeroita, mutta teemme sen joustavasti ja ihmisläheisesti.