Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

06 8612 688

Lähetä sähköpostia

tilikulma@tilikulma.fi


Täytä lomake

Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Palkkahallinto - ulkoista palkanlaskenta

Palkkahallinto ja palkanlaskenta vaativat asiantuntemusta ja resursseja. Jos resursseja ei löydy yrityksesi sisältä, palkanlaskentapalvelut kannattaa ulkoistaa auktorisoidulle asiantuntijalle. Kappelin Tilikulma tarjoaa kattavat palkkapalvelut kaiken kokoisille yrityksille.

Tarjoamme kattavat palkkapalvelut kaiken kokoisille yrityksille.
Tarjoamme kattavat palkkapalvelut kaiken kokoisille yrityksille.

Sähköinen palkkahallinto


Palkanlaskenta, palkkojen maksatus, palkkalaskelmien lähetys työntekijöille, työnantajasuoritusten laskeminen ja maksutositteen lähettäminen, työnantajasuoritusten ilmoittaminen verottajalle ja kirjanpitoaineiston luominen voidaan hoitaa tarpeesi mukaan digitaalisesti.

Palkkahallinnon asiantuntija


Meiltä luonnistuu palkkahallinto ja palkkalaskelmat ihmisläheisesti ja luotettavasti. Anna palkanlaskenta ja palkkakirjanpito paikalliselle ja joustavalle asiantuntijalle. Ota yhteyttä Kappelin Tilikulmaan!

Miten voimme auttaa?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Miksi valita meidät?

 • Sähköinen tilitoimisto

  Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntija, jolta saat kaikki palvelut digitaalisesti tarpeesi mukaan.

 • Auktorisoitu asiantuntija

  Olemme Perhonjokilaakson ainoa auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliitto valvoo, että meiltä löytyy alan tiukimman seulan läpäisseitä ammattilaisia.

 • Kokenut mutta nuorekas

  Olemme kokenut ja luotettava, mutta samalla nuorekas ja joustava tilitoimisto. Seuraamme alaamme ja kouluttaudumme jatkuvasti.

 • Luotettava ja mutkaton

  Hyvä talous on yrityksesi kivijalka. Meidän työmme on pyörittää taloutesi numeroita, mutta teemme sen joustavasti ja ihmisläheisesti.