Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

06 8612 688

Lähetä sähköpostia

tilikulma@tilikulma.fi


Täytä lomake

Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Yrityksen kirjanpito

Kirjanpito kerää ja ylläpitää tietoa yrityksen tai yhteisön taloudellisesta toiminnasta ja tilasta yksittäisen liiketapahtuman tarkkuudella. Kirjanpitovelvollisuutta säätelee kirjanpitolaki.

Koska kirjanpitolainsäädäntö ohjaa tarkasti kirjanpitoa ja kirjanpitovelvollisuudessa on eroja eri yritysten ja yritysmuotojen välillä, yrityksen kirjanpito kannattaa ulkoistaa asiantuntijalle. Auktorisoitu tilitoimisto tuntee lain vaatimukset tarkasti ja lisäksi auktorisoidun tilitoimiston on noudatettava hyvää tilitoimistotapaa kirjanpitopalveluissaan. Kun hankit kirjanpitopalvelut auktorisoidulta asiantuntijalta, saat itse keskittyä ydinliiketoimintaasi ja laskutettavan työn tekemiseen. Paikallisuutensa ansiosta Kappelin Tilikulma palvelee sinua ihmisläheisesti ja yrityksesi tuntien.

Sähköinen kirjanpito helpottaa arkea


Sähköinen kirjanpito automatisoi ja tehostaa yrityksen kirjanpitoa. Sähköisen kirjanpidon perusta on luotettava ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma ja asiantunteva kirjanpitäjä. Sähköinen kirjanpito tehostaa myös tilitoimiston työtä ja vähentää rutiineja, jolloin tilitoimisto voi keskittyä yrityksesi talouden konsultointiin kirjanpidosta saatavien lukujen perusteella.

Valitse kirjanpidon ammattilainen


Siirry nykyaikaan ja sähköiseen kirjanpitoon asiantuntijan avulla. Olipa kyseessä toiminimen kirjanpito, kiinteistöyhtiön kirjanpito, osakeyhtiön kirjanpito, ammatinharjoittajan kirjanpito, pienen tai suuren yrityksen kirjanpito, me autamme mielellämme yrityksesi tarpeiden mukaan.

Yrityksen kirjanpito luotettavasti ja ihmisläheisesti. Hanki yrityksesi kirjanpitopalvelut auktorisoidulta asiantuntijalta Kappelin Tilikulmasta!


Miten voimme auttaa?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Miksi valita meidät?

 • Sähköinen tilitoimisto

  Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntija, jolta saat kaikki palvelut digitaalisesti tarpeesi mukaan.

 • Auktorisoitu asiantuntija

  Olemme Perhonjokilaakson ainoa auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliitto valvoo, että meiltä löytyy alan tiukimman seulan läpäisseitä ammattilaisia.

 • Kokenut mutta nuorekas

  Olemme kokenut ja luotettava, mutta samalla nuorekas ja joustava tilitoimisto. Seuraamme alaamme ja kouluttaudumme jatkuvasti.

 • Luotettava ja mutkaton

  Hyvä talous on yrityksesi kivijalka. Meidän työmme on pyörittää taloutesi numeroita, mutta teemme sen joustavasti ja ihmisläheisesti.