Reskontra ja laskutuspalvelu

Yrityksen kirjanpidossa reskontra tarkoittaa käytännössä luetteloa yrityksen maksuvalvontaan liittyvistä tapahtumista. Ostoreskontra on luettelo ostoveloista eli saapuneista laskuista ja niiden maksamisesta ja myyntireskontra on luettelo myyntisaamisista, lähetetyistä laskuista ja niihin saapuneista suorituksista.

Yrityksen laskutus on mahdollista ulkoistaa auktorisoidulle asiantuntijalle. Tarjoamme yrityksellesi tehokkaat ja joustavat laskutuspalvelut ja huolehdimme sopimuksen mukaan myyntireskontrasta ja/tai ostoreskontrasta.

Sähköinen laskutus tehostaa yrityksesi toimintaa


Sähköinen laskutus tehostaa yrityksesi toimintaa ja helpottaa myös tilitoimiston rutiinitöitä. Sähköisen laskutuksen perusta ovat tehokas taloushallinnon ohjelmisto ja verkkolaskut (e-lasku). Tehokkaaseen sähköiseen taloushallintoon kuuluu automaattinen kirjanpito, jolloin esimerkiksi myyntilaskut kirjautuvat kirjanpitoon ja myyntireskontraan lähetyksen yhteydessä. Myyntilaskut kuittaantuvat automaattisesti maksetuksi, kun viitesuoritus näkyy tiliotteella. Tarvittaessa sähköinen laskutuspalvelu onnistuu sopimuksen mukaan niin, että taloushallinto-ohjelmiston käyttö ja reskontran hoito on kokonaan tilitoimistomme vastuulla.

Laskutuspalvelu asiantuntijalta


Meiltä luonnistuu reskontran hoito ja laskutuspalvelu sähköisesti. Hanki yrityksen myyntireskontra ja laskutus auktorisoidulta asiantuntijalta. Ota yhteyttä Kappelin Tilikulmaan!


Miten voimme auttaa?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*
Syötä suluissa oleva tarkistenumero (6892109)*


Miksi valita meidät?

 • Sähköinen tilitoimisto

  Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntija, jolta saat kaikki palvelut digitaalisesti tarpeesi mukaan.

 • Auktorisoitu asiantuntija

  Olemme Perhonjokilaakson ainoa auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliitto valvoo, että meiltä löytyy alan tiukimman seulan läpäisseitä ammattilaisia.

 • Kokenut mutta nuorekas

  Olemme kokenut ja luotettava, mutta samalla nuorekas ja joustava tilitoimisto. Seuraamme alaamme ja kouluttaudumme jatkuvasti.

 • Luotettava ja mutkaton

  Hyvä talous on yrityksesi kivijalka. Meidän työmme on pyörittää taloutesi numeroita, mutta teemme sen joustavasti ja ihmisläheisesti.