Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

06 8612 688

Lähetä sähköpostia

tilikulma@tilikulma.fi


Täytä lomake

Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Ostoreskontra ja ostolaskujen käsittely

Yrityksen kirjanpidossa reskontra tarkoittaa käytännössä luetteloa yrityksen maksuvalvontaan liittyvistä tapahtumista. Ostoreskontra on luettelo ostoveloista eli saapuneista laskuista ja niiden maksamisesta. Myyntireskontra on luettelo myyntisaamisista, lähetetyistä laskuista ja niihin saapuneista suorituksista.

Yrityksen ostolaskujen käsittely onnistuu myös ulkoistamalla palvelu asiantuntevalle tilitoimistolle. Asiantuntijan ylläpitämä ostoreskontra varmistaa, että ostolaskut menevät ajoissa hyväksyntään ja sen jälkeen maksuun. Meiltä saat ostolaskujen maksupalvelun tarpeidesi mukaan toteutettuna.

Sähköinen ostolaskutus helpottaa yrittäjän arkea


Sähköinen ostolaskujen käsittely ja ostolaskujen kierrätys tehostaa yrityksesi toimintaa ja helpottaa myös tilitoimiston rutiinitöitä. Tehokas sähköinen taloushallinto-ohjelmisto mahdollistaa ostolaskujen täysin sähköisen kierrätyksen ja käsittelyn. Laskut voidaan ottaa vastaan verkkolaskuina, skannauspalvelun avulla tai käsin tallennettuna. Sähköiset laskut siirtyvät automaattisesti hyväksyttäviksi, kirjanpitoon ja ostoreskontraan odottamaan maksuunpanoa. Ostolasku poistuu automaattisesti reskontrasta maksun yhteydessä.

Ostoreskontran asiantuntija avuksi


Meiltä luonnistuu ostoreskontra ja ostolaskutus sähköisesti. Anna ostoreskontran hoito ja ostolaskujen käsittely asiantuntijalle. Ota yhteyttä Kappelin Tilikulmaan!


Miten voimme auttaa?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Miksi valita meidät?

 • Sähköinen tilitoimisto

  Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntija, jolta saat kaikki palvelut digitaalisesti tarpeesi mukaan.

 • Auktorisoitu asiantuntija

  Olemme Perhonjokilaakson ainoa auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliitto valvoo, että meiltä löytyy alan tiukimman seulan läpäisseitä ammattilaisia.

 • Kokenut mutta nuorekas

  Olemme kokenut ja luotettava, mutta samalla nuorekas ja joustava tilitoimisto. Seuraamme alaamme ja kouluttaudumme jatkuvasti.

 • Luotettava ja mutkaton

  Hyvä talous on yrityksesi kivijalka. Meidän työmme on pyörittää taloutesi numeroita, mutta teemme sen joustavasti ja ihmisläheisesti.