Tilinpäätös, tase ja tuloslaskelma

Tilinpäätös on tilikaudelta tehtävä laskelma, josta selviää yrityksen tulos ja varallisuusasema. Sen perusteella maksetaan verot ja jaetaan voitot yrityksen omistajille tai todetaan tappiot.

Tilinpäätöksessä on huomioitava kirjanpitolaki ja -asetus, verotukseen vaikuttavat lait ja eri yhtiömuotoja koskevat lait. Tilinpäätöksestä laaditaan tilinpäätöskirja sekä tase-erittelyt. Lisäksi tilinpäätöksen rekisteröinti on laissa määrättyä tietyin ehdoin.

Tilinpäätös, tase ja tuloslaskelma kannattaa antaa auktorisoidun asiantuntijan laadittavaksi ja keskittyä itse ydinliiketoimintaansa. Kun ulkoistat tilinpäätöksen laatimisen, voit hyödyntää asiantuntijaa myös tilinpäätöksen analysoinnissa.


Asiantuntijan apua tilinpäätöksessä


Autamme mielellämme, olipa kyseessä toiminimen, osakeyhtiön, pienen tai suuren yrityksen tilinpäätös. Meiltä yrityksen tilinpäätös, tase ja tuloslaskelma luotettavasti, paikallisesti ja ihmisläheisesti. Anna yrityksesi tilinpäätöksen laatiminen auktorisoidulle tilitoimistolle Kappelin Tilikulmalle!


Miten voimme auttaa?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*
Syötä suluissa oleva tarkistenumero (7692247)*


Miksi valita meidät?

 • Sähköinen tilitoimisto

  Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntija, jolta saat kaikki palvelut digitaalisesti tarpeesi mukaan.

 • Auktorisoitu asiantuntija

  Olemme Perhonjokilaakson ainoa auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliitto valvoo, että meiltä löytyy alan tiukimman seulan läpäisseitä ammattilaisia.

 • Kokenut mutta nuorekas

  Olemme kokenut ja luotettava, mutta samalla nuorekas ja joustava tilitoimisto. Seuraamme alaamme ja kouluttaudumme jatkuvasti.

 • Luotettava ja mutkaton

  Hyvä talous on yrityksesi kivijalka. Meidän työmme on pyörittää taloutesi numeroita, mutta teemme sen joustavasti ja ihmisläheisesti.