Kaupparekisteri-ilmoitus ja muut muutosilmoitukset

Yritysten ja yhteisöjen pitää tehdä muutosilmoitus Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriin tai säätiörekisteriin sekä Verohallinnon arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin, jos rekisteriin merkityissä tiedoissa tapahtuu muutoksia. Myös voimassa oleva kaupparekisteri-ilmoitus kannattaa tarkistaa ennen muutosilmoituksen tekemistä.

Asiantuntijan apu tehostaa toimintaasi


Anna yritystoimintaa aloittaessa kaupparekisteri-ilmoitus, mahdollinen yhtiöjärjestyksen muutos tai muut muutosilmoitukset auktorisoidun tilitoimiston tehtäväksi ja keskity itse omaan ydinliiketoimintaasi.

Kappelin Tilikulma auttaa, olipa kyseessä sitten ennakkoveron muutos, tilikauden muutos, yhtiömuodon muutos tai tilinpäätöksen toimitus kaupparekisteriin tai kaupparekisterin perusilmoitus.

Yrityksen muutosilmoitukset paikallisesti, joustavasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä!


Miten voimme auttaa?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*
Syötä suluissa oleva tarkistenumero (6903801)*


Miksi valita meidät?

 • Sähköinen tilitoimisto

  Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntija, jolta saat kaikki palvelut digitaalisesti tarpeesi mukaan.

 • Auktorisoitu asiantuntija

  Olemme Perhonjokilaakson ainoa auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliitto valvoo, että meiltä löytyy alan tiukimman seulan läpäisseitä ammattilaisia.

 • Kokenut mutta nuorekas

  Olemme kokenut ja luotettava, mutta samalla nuorekas ja joustava tilitoimisto. Seuraamme alaamme ja kouluttaudumme jatkuvasti.

 • Luotettava ja mutkaton

  Hyvä talous on yrityksesi kivijalka. Meidän työmme on pyörittää taloutesi numeroita, mutta teemme sen joustavasti ja ihmisläheisesti.