Yrityksen perustaminen asiantuntijan avulla

Onko tarkoituksesi perustaa oma yritys? Ensimmäinen askel on oma tahto aloittaa yritystoiminta. Kun päätös yrittäjäksi ryhtymisestä on tehty, sen jälkeen kannattaa aloittaa huolellinen suunnittelu, johon menestyvä yritystoiminta perustuu, sillä se vähentää huomattavasti yritystoimintaan liittyviä riskejä.

Yrityksen perustaminen ei ole niin vaikeaa kuin usein kuulee puhuttavan, mutta yritystoiminnan aloittaminen kannattaa silti tehdä hyödyntäen asiantuntijan apua. Kappelin Tilikulmalta saat paikallisen asiantuntijan apua yrityksen perustamiseen.

Liiketoimintasuunnitelman laatimiseen saat parhaiten apua Uusyrityskeskuksista ja ELY-keskuksista. Asiantuntevan tilitoimiston avulla onnistuu:

 1. Oikean yhtiömuodon valinta eli toiminimen, avoimen yhtiön, kommandiittiyhtiön tai osakeyhtiön perustaminen. Tilitoimisto tuntee eri yritysmuodot ja auttaa valitsemaan parhaan juuri sinulle.
 2. Perustamisilmoitus yritystietojärjestelmään. Tilitoimisto voi auttaa myös ilmoittautumisessa kaupparekisteriin, arvonlisäverovelvolliseksi, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin.
 3. Kirjanpidon järjestäminen ja tarvittavien vakuutusten ottaminen. Perusta yritys ja keskity itse ydinliiketoimintaasi. Tilitoimisto hallitsee kirjanpidon ja tietää, mitä vakuutuksia tarvitset.
 4. Tilitoimisto konsultoi sinua myös, kun kyseessä on yhtiömuodon muutos tai erilaiset yritysjärjestelyt, jos tilanteesi muuttuu matkan varrella.


Autamme yrityksen perustamisessa tai yhtiömuodon muutoksessa


Onko mielessä oman yrityksen perustaminen, yritysmuodon muutos tai yritysjärjestelyt? Jos tarvitset apua yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon valintaan tai yhtiömuodon muutokseen, ota yhteyttä Kappelin Tilikulmaan!


Miten voimme auttaa?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*
Syötä suluissa oleva tarkistenumero (7272045)*


Miksi valita meidät?

 • Sähköinen tilitoimisto

  Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntija, jolta saat kaikki palvelut digitaalisesti tarpeesi mukaan.

 • Auktorisoitu asiantuntija

  Olemme Perhonjokilaakson ainoa auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliitto valvoo, että meiltä löytyy alan tiukimman seulan läpäisseitä ammattilaisia.

 • Kokenut mutta nuorekas

  Olemme kokenut ja luotettava, mutta samalla nuorekas ja joustava tilitoimisto. Seuraamme alaamme ja kouluttaudumme jatkuvasti.

 • Luotettava ja mutkaton

  Hyvä talous on yrityksesi kivijalka. Meidän työmme on pyörittää taloutesi numeroita, mutta teemme sen joustavasti ja ihmisläheisesti.