Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

06 8612 688

Lähetä sähköpostia

tilikulma@tilikulma.fi


Täytä lomake

Yritys*
Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Etsitkö taloushallinnon asiantuntijaa?

Löysit luotettavan ja mutkattoman tilitoimiston!

Ulkoista yrityksen veroilmoitus

Veroilmoituksella ilmoitetaan Verohallinnolle tiedot tuloverotusta varten. Yrityksen veroilmoitus sisältää veroilmoituslomakkeen lis?ksi liitelomakkeet sekä mahdolliset muut liitteet. Yhtiömuodosta riippuu se, milloin veroilmoitukset pitää jättää.

Yrityksen on lisäksi annettava Verohallinnolle esimerkiksi kausiveroilmoitus (sisältäen arvonlisäveroilmoitus ja työnantajasuoritusten ilmoitus).

Kappelin Tilikulma hoitaa puolestasi yrityksen veroilmoitukset luotettavasti ja joustavasti, jotta voit itse keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Veroilmoitus onnistuu sähköisesti


Verohallinto suosittelee, että veroilmoitus annetaan sähköisesti, jotta veroilmoituksen tiedot siirtyvät suoraan Verohallinnolle ja yritys saa kuittauksen lähetetystä veroilmoituksesta.

Yrityksen veroilmoitus hoituu kätevästi avullamme niin, että teemme veroilmoituksen tiedostona suoraan taloushallinto-ohjelmasta. Lähetämme siis kausi- ja tuloveroilmoitukset sähköisesti verohallintoon ja raportoimme toimet asiakkaallemme toimeksiannon mukaan.

Luota asiantuntijaan


Olipa kyseessä osakeyhtiön veroilmoitus, toiminimen veroilmoitus tai ammatinharjoittajan veroilmoitus, jätä yrityksen veroilmoitus auktorisoidun ja paikallisen asiantuntijan tehtäväksi. Ota yhteyttä Kappelin Tilikulmaan!


Miten voimme auttaa?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Miksi valita meidät?

 • Sähköinen tilitoimisto

  Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntija, jolta saat kaikki palvelut digitaalisesti tarpeesi mukaan.

 • Auktorisoitu asiantuntija

  Olemme Perhonjokilaakson ainoa auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliitto valvoo, että meiltä löytyy alan tiukimman seulan läpäisseitä ammattilaisia.

 • Kokenut mutta nuorekas

  Olemme kokenut ja luotettava, mutta samalla nuorekas ja joustava tilitoimisto. Seuraamme alaamme ja kouluttaudumme jatkuvasti.

 • Luotettava ja mutkaton

  Hyvä talous on yrityksesi kivijalka. Meidän työmme on pyörittää taloutesi numeroita, mutta teemme sen joustavasti ja ihmisläheisesti.